Over ons

De kracht van RBL22

RBL22 is actief op de nationale en internationale markt en onderscheid zich door zijn zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. De kracht van RBL22 ligt deels in onze verkoopstructuur. Want als u vloeren en meubels koopt van RBL22 dan koopt u eigenlijk direct van de fabrikant. Omdat wij geen gebruik maken van tussenhandelaren kunnen wij u onze vloeren van hout of PVC en meubelen, zoals groot-( dressoirs , winkelkasten , tv -meubels tafels) en kleine meubelen zoals stoelen, barkrukken, muurtafels en salontafels van een zeer hoge kwaliteit, aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Wij blijven ons concentreren op de kwaliteit en het ontwerp van onze vloeren en meubelen die daardoor zeer gebruiksvriendelijk en verrassend compleet zijn uitgerust.

rbl meubels

Wat maakt RBL22 vloeren en meubelen zo populair?

Er zijn een aantal kenmerken waarmee het vloeren en meubelmerk zich onderscheidt van andere merken. Allereerst is de goede prijs/kwaliteitsverhouding van RBL22 zeer geliefd op de nationale en internationale markt. De focus van RBL22 ligt bovendien op de kwaliteit en op het dessin en ontwerp, Dat betekent dus dat de vloeren en meubelen van RBL22 voorzien zijn van de best mogelijke specificaties én dat de dessins en modellen er zeer aantrekkelijk uitzien. Wat wil je nog meer? Jouw RBL vloer of meubelstuk. Heb jij je keus al gemaakt? Ga je voor naturel, bruin, grijs, antraciet of toch voor invisible? Laat je verrassen door de uitgebreide collectie van RBL22.

Wij hebben een groot assortiment

Vloeren en meubelen uit de zelfde fabriek van RBL22 worden in Nederland ook verkocht onder andere bij namen zoals: Multigarant en Bruynzeel vloeren. Afgezien van het merksticker op de zijkant, het logo op de voorkant en eventueel wat kleine uiterlijke verschillen zijn deze vloeren 100% gelijkwaardig. De vloeren en meubels van RBl22 zijn dus in vergelijking kwalitatief gelijkwaardig maar prijstechnisch een stuk interessanter.

Open chat
Hallo,
Kan ik je ergens bij helpen?